kinderen sport
"Op School": wat zijn de gevolgen van de coronatijd voor het welbevinden van de leerlingen? Krijg snel een beeld via de "smiley" leerlingenlijst in Op School.
Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Stapsgewijs naar groep 3 of toch niet in deze coronatijd?
Zie artikel bij downloads.

Veel intern begeleiders, directies en/of vakspecialisten hebben behoefte aan begeleiding en inhoudelijke ondersteuning bij schoolspecifieke onderwerpen. Die ondersteuning kan op elk gebied van de zorg op school zijn, zoals:
screeningsinterpretaties;
hulp bij het analyseren van de didactische groepsplannen
nakijken van de didactische groepsplannen
vakinhoudelijke vragen;
organisatorische ondersteuning;
moeilijke groepen;
begeleiding leerkrachten;
opstellen van eigen leerlijnen of OOP's.

Waar de begeleiding op is gericht, wordt door de school zelf bepaald. Door jarenlange ervaring in het begeleiden van scholen kunnen wij op alle vragen op inhoudelijk niveau ingaan en kan er makkelijk geschakeld worden tussen onderwerpen. Dus begeleiding op maat maar ook flexibel! Dus reserveer een aantal dagdelen en de inhoud kan later worden afgesproken, afhankelijk van de actuele situatie op school.

Een idee
Wil de school liever een aantal korte overlegmomenten? Misschien is er een school in de buurt (fysiek gezien) die ook begeleiding wil. Verdeel de tijd van een dagdeel over twee scholen.  Zo kan de Onderwijspraktijk wat korter, maar vaker op de school komen. Dit kan de continu├»teit van de begeleiding ten goede komen.
< TERUG NAAR AANBOD